Aanmelden Contact Help Over ons Activiteiten Hoe werkt het?
inloggen
Aanmelden Contact Help Over ons Activiteiten Hoe werkt het?
Gebruikersnaam:

Wachtwoord

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik hier!

Nieuw bij Na-School? Meld je aan!

Het verhaal achter na-school

De kracht van kinderen

Kinderen zijn nieuwsgierig en hebben een onbedwingbare drang om te bewegen, ontdekken en te leren. Ze hebben heel veel energie, creativiteit en een rijke fantasie. Daarom geloven wij in kinderen en in hun aangeboren gave van spelenderwijs leren. Iedere dag zetten wij ons in om alle kinderen te inspireren en uit te dagen om dat te doen waar ze het beste in zijn.

Spelenderwijs leren

Daarom organiseren we dagelijks de leukste en leerzaamste naschoolse activiteiten in de buurt. Samen met vrijwilligers en professionals uit sport, cultuur, onderwijs, opvang en het bedrijfsleven. Ook helpen we onze kinderen iedere dag om hun eigen dromen en ideeën te realiseren via naschoolse activiteiten en projecten. Zo zorgen we samen voor nog betere kansen en ontwikkelen onze kinderen hun talenten spelenderwijs.

Bekijk onze activiteiten