Capoeira is ideaal voor kinderen, juist door de combinatie van gevecht, dans, acrobatiek en muziek. Alle aspecten worden behandeld en dit heeft een positief effect op kinderen. Ze worden niet alleen soepeler, sterker en weerbaarder, maar leren ook samenwerken en respect voor elkaar te hebben. Belangrijke waarden die ze in hun leven goed kunnen gebruiken. Kinderen worden zelfbewuster en leren wat hun lichaam kan en wat hun grenzen zijn. Maar bovenal: Capoeira is leuk om te doen! Meester Jasper van de Dominicusschool zal de lessen verzorgen in de gymzaal van het Beethovenplein 2 (tegenover de Johan de Wittschool). De bijdrage is Euro 40,- per 6 lessen, de lesdata zijn: 7, 14 dec 2018, 11, 18, 25 jan, 1 feb 2019. Bij voldoende animo wordt de cursus daarna vervolgd.

Wanneer loopt deze activiteit?
  • Elke vrijdag vanaf 7 december 2018 t/m 1 februari 2019 van 14:30 tot 15:30
Aantal inschrijvingen

Er zijn 16 kinderen ingeschreven

Maximale inschrijfdatum

Inschrijven kan tot 06-12-2018

Voor wie is deze activiteit?

Voor kinderen in groep 3 t/m 8

Wat is de stad en de locatie van de activiteit?

St. Dominicus - Händelstraat, Gymzaal, Utrecht

Wat is het adres van de activiteit?

Händelstraat 51, 3533GH, Utrecht

Wat kost deze activiteit?

€ 40,00

• Casca Dura Capoeira Company