Deze activiteit is helaas geannuleerd. Daarom kan je kinderen niet meer inschrijven.

21st century skills, STEM het zijn termen die binnen het onderwijs steeds meer gehoord worden. We willen kinderen enthousiast maken voor technologie en wetenschap en ze uitdagen om probleemoplossend en creatief te denken. e² Young Engineers biedt hiervoor een geweldig leuk lesprogramma, vol Educatie en Entertainment.Tijdens de cursus krijgen de kinderen wekelijks een nieuwe uitdaging aangeboden. De kinderen werken zelfstandig met de Young Engineers Bouwkit vol met technisch LEGO®. Ze bouwen technisch gemotoriseerde modellen waarmee ze mogen spelen, ontdekken, verder bouwen en uitvinden. De kinderen verbreden spelenderwijs hun kennis en ontwikkelen creativiteit, probleemoplossend denken, ruimtelijk inzicht, inventiviteit en nog veel meer op een uitdagende en unieke manier.

Wanneer loopt deze activiteit?
  • Elke woensdag vanaf 5 juni 2019 t/m 17 juli 2019 van 14:30 tot 15:45
Aantal inschrijvingen

Er zijn 4 kinderen ingeschreven

Maximale inschrijfdatum

Inschrijven kan tot 05-06-2019

Voor wie is deze activiteit?

Voor kinderen in groep 3 t/m 8

Wat is de stad en de locatie van de activiteit?

St. Dominicus - Händelstraat, Klaslokaal, Utrecht

Wat is het adres van de activiteit?

Händelstraat 51, 3533GH, Utrecht

Wat kost deze activiteit?

€ 108,00

• Young Engineers