Leren skateboarden doe je bij Skate Days. Onze lessen staan in het teken van het leren van nieuwe vaardigheden en het hebben van plezier. Aan deze serie met 2 lessen kun je deelnemen als je al enige ervaring hebt met skateboarden. Je moet minimaal de basisvaardigheden onder de knie hebben om deel te kunnen nemen. Tijdens deze lessen gaan we aan de slag met tricks als de Ollie, shuvit, boneless en eventueel andere tricks. Tijdens de lessen worden verplaatsbare obstakels meegenomen. Om deel te kunnen nemen is geen ervaring op een skateboard nodig. Met ons speciaal ontwikkelde programma wordt de basis goed aangeleerd. Na het leren van de basis bieden onze verplaatsbare obstakels extra uitdaging. Naast het leren van de basis en ‘tricks’ doen we ook leuke spelletjes op het skateboard.

Wanneer loopt deze activiteit?
  • Elke dinsdag vanaf 29 januari 2019 t/m 5 februari 2019 van 14:30 tot 15:30
Aantal inschrijvingen

Er zijn 8 kinderen ingeschreven

Maximale inschrijfdatum

Inschrijven kan tot 25-01-2019

Voor wie is deze activiteit?

Voor kinderen in groep 3 t/m 8

Wat is de stad en de locatie van de activiteit?

St. Dominicus - Cereol, Gymzaal, Utrecht

Wat is het adres van de activiteit?

Everard Meijsterlaan 1, 3533CK, Utrecht

Wat kost deze activiteit?

€ 12,50

• Olaf de Koning