We helpen je graag verder!

Aanbieden

Wie kunnen er activiteiten aanbieden?

Professionele aanbieders kunnen activiteiten aanbieden via deze website. Kinderen kunnen ook aangeven dat ze een activiteit willen organiseren en worden dan geholpen door een van onze aanbieders.

Wat krijg ik eigenlijk terug als ik activiteiten aanbied?

We maken het aanbieders graag makkelijk om te organiseren. We laten je weten wat kinderen graag wil doen, we regelen de accommodatie, promotie, inschrijving en betaling voor je activiteiten. Je ontvangt een vergoeding voor je activiteiten. Kortom: je kan je volledig richten op waar jij goed in bent: Het uitvoeren van fantastische activiteiten voor kinderen.

Ontvang ik een vergoeding voor activiteiten?

Soms. Een aanbieder ontvangt alleen een tegemoetkoming als hij of zij een professional is en geen activiteitensubsidie ontvangt voor zijn activiteiten. Een kind of vrijwilliger ontvangt geen vergoeding.

Bijdrage

Waar gaat de betaalde bijdrage voor activiteiten naar toe?

Sommige activiteiten zijn gratis. Als er een activiteitenbijdrage gevraagd wordt dan wordt die als vergoeding uitgekeerd aan de aanbieders.

Kan ik mijn kind afmelden voor een activiteit?

Afmelden kan je doen je door in ‘Mijn Na-School’ de betreffende activiteit te kiezen en onderaan bij de naam van je kind te klikken op ‘afmelden’. Als jij je kind afmeld voordat een activiteit begint dat ontvang je door jouw betaalde bijdrage automatisch terug als tegoed. Als je kind plotseling een keertje niet kan, ook geen probleem. Laat het dan even weten via hoi@na-school.nl

Kinderopvang

Mijn kind gaat al naar de kinderopvang, kan hij of zijn dan meedoen?

Tuurlijk kan dat. We werken samen met de kinderopvang en zorgen dat je kind(eren) na afloop veilig naar de kinderopvanglocatie wordt gebracht. Afhankelijk van de kinderopvanglocatie van jouw kind zijn de activiteiten op de volgende locaties beschikbaar: Kinderen van Fantaziehuis kunnen meedoen met de naschoolse activiteiten op locatie Schimmelplein. Kinderen van BSO Schimmelplein kunnen meedoen met activiteiten op Schimmelplein. Kinderen van BSO Majellapark kunnen meedoen met de activiteiten op Majellapark.

Zijn naschoolse activiteiten en kinderopvang hetzelfde?

Nee, kinderopvang is een formele vorm van opvang die je regelt via een kinderopvangorganisatie en die minimaal een dagdeel duurt. Naschoolse activiteiten zijn activiteiten na schooltijd van ongeveer een uur.

Meehelpen

Kan ik me ook inzetten als vrijwilliger?

Graag zelfs. Wil je meedoen met de kinderen uit jouw buurt en ze helpen in de naschoolse activiteiten stuur een mailtje naar hoi@na-school.nl Dan nemen wij contact met je op.